Om uw bezoek aan ons zo prettig en zo vlot mogelijk te laten verlopen is het belangrijk om een aantal huisregels in acht te nemen.
Loes Kerkhof
Eigenaar / Mondhygiënist


  1. Er wordt uitsluitend op afspraak behandeld.

  2. Voor iedere patiënt wordt speciaal voldoende tijd gereserveerd, probeer altijd op tijd te komen.

  3. De eerste afspraak duurt meestal 60 minuten.

  4. Bij verhindering dient u minimaal 24 uur van te voren de afspraak te annuleren zodat wij een andere patiënt kunnen oproepen. Door op tijd te annuleren voorkomt u dat de kosten voor gereserveerde tijd naar u worden doorberekend. Deze kosten worden niet vergoed door een zorgverzekeraar.

  5. U wordt vriendelijk verzocht tijdig alle wijzigingen in uw persoonsgegevens of wijzigingen in uw verzekering door te geven.

  6. Er worden herinnerings sms-en verstuurd 24 uur voordat u een afspraak bij ons hebt. Dit gebeurt automatisch wanneer u een mobiel nummer bij ons hebt achtergelaten. Dit is bedoeld als service om u eraan te herinneren dat u de volgende dag een afspraak hebt bij ons in de praktijk. U bent zelf verantwoordelijk voor het nakomen van de gemaakte afspraken. Als u niet komt en u heeft zich ok niet tijdig afgemeld, dan worden er kosten in rekening gebracht die niet door de zorgverzekraar worden vergoed.